A jövő innovátorai azon dolgoznak, hogy vállalkozása átláthatóbb, rugalmasabb, nyereségesebb legyen.
Ne maradjon le, a technológia már nem választható opció!

Üdvözöljük!

Hogy kik vagyunk mi?

Hétköznapi fiatalok, akik úgy hiszik, a tudásukat kamatoztatni tudják. Adatbányászok, grafikusok, web dizájnerek, kereskedelmi középvezetők, marketingesek, rendszergazdák, értékesítők, tolmácsok, informatikusok, lehetőséget keresők…

Mivel segítünk Önnek?

Elkészítjük intelligens cégmonitorozási alkalmazását, mellyel rengeteg időt spórolhat meg nap mint nap. Ma már egy-egy havi riport olyan, mintha azt kérdezné folyamatosan, mennyi egy+egy?
Így rengeteg ideje szabadul fel azon tűnődni, milyen újabb, jobb és innovatív dolgokat adhat ügyfeleinek.

Beléptetjük vállalkozását a social media szerteágazó világába. Nem rég még az jelentette a versenyt, hogy ki kiabál hangosabban a piacon. Ma már nem elég hangosnak lenni. Feltűnőnek kell lenni ott is, ahol nem is keresnék. Legyen szó a weboldalaktól kezdve a közösségi platformokon át egészen a mobilalkalmazásig.

Hol térül ez meg?

Az idő pénz. Számoljon egy átlagos munkaerő bérével, aki mindezt megcsinálja Önnek – persze ha ért hozzá. A mi díjunk töredéke ennek.

Intelligens cégvezetés

Monitorozza cége változásait valós időben. A gyors és megfelelő döntések meghozatalához elengedhetetlen, hogy pontos képet kapjon vállalkozása jelenlegi helyzetéről.

Első hely

Integrálja vállalkozását ügyfelei mindennapjaiba. A leghatékonyabb marketing az, ha kéz alatt van minden hasznos és megújuló információ. Ne hagyja, hogy cége hirdetései alább maradjanak a konkurenciával szemben.

Direkt marketing

A telített piacokon már nem elég hirdetni, el is kell érni a célközönséget. Több lépcsős marketing megoldásaink segítenek a potenciális ügyfelek elérésében.

Mivel foglalkozunk mi...

Weboldal vállalatának, az Ön igényeire szabva. A portfólió oldalaktól a webshopokig bármit képesek vagyunk felépíteni. Határ a csillagos ég.

Népszerűsítés a közösségi platformokon. Manapság kevés ember nincs fent közösségi oldalakon. Kiaknázzuk a lehetőségeket!

Online jelentés működéséről bárhol, bármikor. Meglepően részletes információkhoz juthat a mindennapjairól, csupán egy kattintással.

Hirdesse szolgáltatásait a megszokott csatornákon túl. Tegye ügyfelei zsebébe az összes hasznos és megújuló információt.

Grafikai tervezés? Nyomdaipari termékek? Tömeges SMS kommunikáció? Állunk rendelkezésére!

Keressen minket...

Igényelje visszahívásunkat, kérjen árajánlatot, vagy csak üzenjen nekünk! Amennyiben rendelkezik facebook fiókkal, úgy a jobb oldalt megjelenő messenger ikonra kattintva azonnal beszélgetést kezdeményezhet!


Facebook Pagelike Widget